Robben verrast met korte broek

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 16 juni, 2010 | Gepost om 9:21 uur | 114 keer bekeken
Arjen Robben maakte dinsdag zijn rentree tijdens de groepstraining. De Oranje-international raakte tegen Hongarije geblesseerd aan de hamstring, maar trainde amper anderhalve week later alweer mee.

Dat deed hij als een van de weinigen in een korte broek, terwijl de temperatuur in Johannesburg deze dagen net boven het vriespunt ligt. Bovendien speelde Robben bij Bayern München een half seizoen met een maillot aan. “Ik vond het ook vreemd dat hij in korte broek trainde, maar hij was goed ingepakt volgens de medische staf”, zegt bondscoach Bert van Marwijk in De Telegraaf. “Dan schijnt het niet uit te maken. Hoe koud het ook is.”

Robben komt zaterdag tegen Japan nog niet in actie. Van Marwijk wil de vleugelspeler sparen voor de eventuele beslissingswedstrijd tegen Kameroen. Als Nederland zich voor dat duel al heeft geplaatst voor de achtste finales, bestaat de kans dat Robben pas na de groepsfase zijn rentree maakt.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!