Robben: We zijn door, en dat telt

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 juni, 2010 | Gepost om 19:13 uur | 56 keer bekeken
Arjen Robben kon zijn geluk niet op na afloop van het duel met Slowakije. Nederlands plaatste zich voor de kwartfinales, Robben had daarbij een bepalende rol: 2-1.

Amper twintig minuten was het duel oud toen Robben het net deed bollen. Op typische wijze kroop de buitenspeler vanaf de rechterflank naar binnen, met links trof hij knap doel. “Dit is wel weer heel mooi”, reageert Robben tegenover de NOS. “Mijn familie is er, mijn ouders en vrouw zitten op de tribune. Dat is wel heel leuk.”

“Het is lekker om meteen de eerste wedstrijd zo te spelen. Het is niet zo vanzelfsprekend. Je moet het wel even doen. Ik ben tevreden. Het belangrijkste is dat we door zijn. Het kon allemaal net vandaag. Na de 1-0 moet het makkelijker worden, maar dat werd het niet. We hebben een moeilijke wedstrijd gespeeld. Maar één ding telt en dat is dat we door zijn.”

Dat het spel opnieuw niet om over naar huis te schrijven was, deert Robben niet zo. “De perfecte wedstrijd moet nog komen. Over een dag of vier ofzo, denk ik. Ik denk dat iedereen Brazilië als volgende tegenstander verwacht. Dan zullen we beter voor de dag moeten komen dan vandaag.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!