Robben: Wennen aan de hoogte

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 juni, 2010 | Gepost om 11:57 uur | 171 keer bekeken
De belangrijkste gebeurtenis van het Nederlands elftal zaterdag in Johannesburg is ongetwijfeld de komst van Arjen Robben. De aanvaller wordt halverwege de ochtend verwacht.

Robben heeft de afgelopen week als een paard gewerkt om van zijn hamstringblessure te herstellen. Vrijdagavond nam hij vanaf Schiphol het vliegtuig naar Zuid-Afrika, waar hij zaterdagochtend arriveert.

De 26-jarige Robben zal bij aankomst fit zijn. “Mijn conditie zal niet het probleem zijn. Het wordt straks in Johannesburg vooral wennen aan de hoogte”, zei Robben bij zijn tussenstop in Parijs tegenover De Telegraaf.

Robben raakte ruim een week geleden in de oefenwedstrijd tegen Hongarije geblesseerd. Hij vertrok daarom niet gelijktijdig met de selectie, omdat hij in Nederland wilde revalideren.

Hoewel het herstel voorspoedig verloopt, heeft bondscoach Bert van Marwijk al gezegd dat Robben niet speelt in Nederlands eerste wedstrijd tegen Denemarken, komende maandag. Oranje heeft zaterdag verder een besloten training op de Wits University gepland.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!