Robben wil speelminuten maken

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 21 juni, 2010 | Gepost om 15:29 uur | 103 keer bekeken
Arjen Robben wil dolgraag weer spelen. “Ik ben klaar voor speelminuten tegen Kameroen”, blikte de steraanvaller van Bayern Mûnchen alvast vooruit op het laatste groepstreffen van het Nederlands elftal met de Afrikanen.

In de voorbereiding raakte Robben tijdens de oefeninterland met Hongarije geblesseerd aan zijn hamstring. Na een intensieve revalidatie in Nederland voegde hij zich een week later dan gepland in Zuid-Afrika bij de spelersgroep van Oranje.

Tegen zowel Denemarken (2-0) als tegen Japan (1-0) hield Bert van Marwijk de toen niet geheel fitte Robben op de bank. “Met Arjen gaat het goed, maar hij is nog niet honderd procent fit”, verklaarde de bondscoach na de training van zondag.

“We moeten het de komende dagen even aankijken. Ik kan nog niets zeggen over zijn inzetbaarheid”, vervolgde Van Marwijk. “Ik wil hem zo veel mogelijk met rust laten. Hij moet zelf aangeven wanneer hij er klaar voor is.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!