Sneijder: Ik speel altijd met pijn

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 17 juni, 2010 | Gepost om 14:26 uur | 170 keer bekeken
Wesley Sneijder heeft in gesprek met NUsport een opmerkelijke onthulling gedaan. De middenvelder van Internazionale geeft te kennen al jaren met pijn te spelen.

“Ik kan me de laatste jaren geen wedstrijd herinneren dat ik niet met pijn aan de aftrap stond. Lies, hamstring, heup. Noem het maar”, vertelt Sneijder in gesprek het medium. “Toch heb ik bijna alles gespeeld, alleen een lies- of hamstringblessure hield me aan de kant. Dat kan zo’n pijn doen dat je echt niet kan spelen.”

Sneijder vertelt verder: “In mijn eerste jaar Real Madrid heb ik zelfs elke wedstrijd met een spuit gespeeld. Ik had last van mijn heup. Op de wedstrijddag kreeg ik een inspuiting, daarna kon ik twee dagen niet lopen. Pas na het EK van 2008 heb ik een aantal weken rust genomen en ging het over.”

In Italië is het niet veel anders. Ook bij Internazionale wordt er hevig met spuiten gezwaaid. “Er liggen elke wedstrijd een paar spuiten naast elkaar voor spelers die iets mankeren en toch willen spelen. Ik heb geen grens gesteld. Een botkneuzing laat ik zeker verdoven. Als je dat niet wilt, moet je op ballet gaan.”

“Je moet erop vertrouwen dat er geen stof in zit die misschien op de dopinglijst staat. Maar dat vertrouwen heb ik. De medische staf is superprofessioneel. En anders? Anders heb je vette pech. En een jaar vakantie”, aldus Sneijder.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!