Sneijder: Slowakije niet onderschatten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 juni, 2010 | Gepost om 7:42 uur | 94 keer bekeken
Wesley Sneijder keek na de wedstrijd van Oranje tegen Kameroen (2-1) alvast vooruit naar het treffen met Slowakije in de achtste finale. “Wij zijn natuurlijk over de hele wereld de favoriet voor die wedstrijd, maar we zullen er maandag wel gewoon moeten staan”, vertelde de middenvelder aan De Telegraaf.

“Slowakije is een goede ploeg met veel individuele kwaliteiten”, analyseerde Sneijder de komende opponent van Oranje. Aanvaller Eljero Elia was te spreken over zijn invalbeurt tegen Kameroen. “Ik ben tevreden, net als bij de eerste twee wedstrijden. Nu moeten we tegen Slowakije. Dat is ook een goed team, de beste van de dag zal maandag winnen. We zullen zien.”

Dirk Kuyt was blij met de invalbeurt van Arjen Robben en waarschuwde voor de komende opponent. “Het is heel belangrijk dat hij weer speelminuten krijgt.” De aanvaller van Liverpool vindt dat er rekening moet worden gehouden met Slowakije: “Als je drie keer scoort tegen Italië, dan kun je wel wat.”

Nigel de Jong keek direct vooruit naar het treffen met Slowakije in de achtste finale. “Ze zijn misschien nog wel gevaarlijker dan Italië, maar het maakt niet uit wie we treffen”, vond de middenvelder. “We gaan ze gewoon uitgebreid analyseren, want we hebben nog nooit tegen ze gespeeld.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!