Sneijder: We willen beginnen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 juni, 2010 | Gepost om 15:29 uur | 60 keer bekeken
Wesley Sneijder kijkt na een lange voorbereiding reikhalzend uit naar de start van het WK voor Oranje tegen Denemarken. Het Nederlands elftal geldt voor de eerste wedstrijd in de poule als favoriet al zien de spelers dat enigszins anders.

“Het wordt tijd om te beginnen. De voorbereiding heeft lang genoeg geduurd. Maar het was nodig. De hoogte hier vraagt om een wat langere aanpassing”, aldus de middenvelder van Internazionale.

Denemarken is de eerste tegenstander van Oranje. Van onderschatting is geen sprake volgens Mark van Bommel. “Ze zijn eerste geworden in een zeer zware kwalificatiegroep. Dat zegt toch wel iets. Ik vind de opponenten in de eerste fase bijzonder lastig”, aldus de speler van Bayern München en Oranje.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!