Spelers zitten stuk door blessure

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 5 juni, 2010 | Gepost om 22:20 uur | 213 keer bekeken
Eljero Elia scoorde zaterdagmiddag zijn tweede doelpunt voor Oranje, maar het betekende niets door de blessure van Arjen Robben. Rechtsback Gregory van der Wiel baalde eveneens.

De spelers van het Nederlands elftal zitten allemaal stuk door de kwetsuur die Arjen Robben vijf minuten voor tijd opliep. Gevreesd wordt voor een gescheurde hamstring. Elia’s tweede goal voor Oranje (de 5-1) deed hem dan ook niets. “Dat is mooi voor mezelf, maar ik had liever verloren en Arjen op een normale manier naar de kleedkamer zien gaan”, zei de vleugelspeler tegenover OnsOranje.

“Het gevoel dat we nu aan deze wedstrijd overhouden is niet goed”, refereerde Elia (foto) aan Robben. “We weten niet wat er met Arjen aan de hand is. In de kleedkamer zie je dat iedereen daarmee bezig is. Niemand praatte over de winst, mijn doelpunt kan me ook niets schelen. Arjen is erg belangrijk voor ons.”

Net als de rest is ook Van der Wiel down. “De stemming is een beetje minder op dit moment”, liet hij weten. “Het hele team voelt met Arjen mee. Voor ons valt er weinig te doen. Toen we de kleedkamer binnenkwamen zijn we met zijn allen om de behandeltafel gaan staan om Arjen te steunen.”

Naast het grote nieuws dat iedereen bezighoudt, liet Van der Wiel ook even zijn licht schijnen over de afgelopen oefenperiode in de aanloop naar het WK. Nederland won driemaal; eerst met 2-1 van Mexico, toen met 4-1 van Ghana en zaterdag sloot Oranje de campagne af met een 6-1 zege op Hongarije.

“We zijn als team gegroeid”, zei Van der Wiel. “Dit was qua uitslag een goede generale. Ik denk dat wij een goede ploeg hebben, waar het lastig is om tegen te spelen. Op dit moment voel ik me daarin basisspeler, maar ik loop niet op de feiten vooruit. Ik wil elke training laten zien dat ik die plaats in het elftal waard ben.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!