Stekelenburg neemt lijstje mee

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 juni, 2010 | Gepost om 9:39 uur | 56 keer bekeken
Maarten Stekelenburg mag bij een eventuele strafschoppenserie tegen Slowakije geen gebruik maken van een iPhone. Een briefje is wel toegestaan, zo meldt De Telegraaf.

Via een iPhone-applicatie zou Stekelenburg een reeks strafschoppen kunnen bekijken van de penaltynemer tegenover zich. Zoals bekend is de FIFA geen voorstander van het gebruik van elektronische hulpmiddelen. De iPhone staat dan ook op de verboden lijst.

Mogelijk neemt de goalie van Oranje wel een briefje met daarop de favoriete hoek van de strafschoppennemers mee naar de penaltyserie. Vier jaar geleden maakte Jens Lehmann nog gebruik van zo’n lijstje. Mede dankzij zijn reddingen won Duitsland toen van Argentinië.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!