Stekelenburg: Nu niet verslappen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 27 juni, 2010 | Gepost om 13:13 uur | 73 keer bekeken
Het wereldkampioenschap voetbal gaat maandag pas echt beginnen voor het Nederlands elftal. Dat is in ieder geval de mening van Maarten Stekelenburg aan de vooravond van de wedstrijd in de achtste finale tegen Slowakije.

“We gaan er voor. Ik zeg niet dat we kampioen worden, maar het is wel ons doel. Dat durven we ook uit te spreken. Vanaf nu mogen we niet meer verslappen. Het gaat maandag tegen Slowakije echt beginnen”, aldus de Ajacied in de aanloop naar de komende wedstrijd.

De doelman van Oranje werd tijdens de poulewedstrijden niet vaak op de proef gesteld.”Misschien heb ik tot nu toe twee goede ballen per wedstrijd kunnen stoppen. Je moet bij die paar schoten die je op doel krijgt dan net de mazzel hebben dat ze niet onhoudbaar zijn. Dat geluk had ik.”

Stekelenburg is niet bang voor een eventuele strafschoppenserie.”In die gevallen ligt de grootste druk doorgaans niet bij de keeper. Voor alle duels neem ik met keeperstrainer Ruud Hesp het lijstje van strafschoppennemers van de tegenstander door. Wat is het meest waarschijnlijk dat ze doen. Op basis daarvan maak ik een keuze. Verder doen we niets speciaals.”

(ANP)


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!