Tomasson twijfelgeval bij Denen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 juni, 2010 | Gepost om 18:16 uur | 63 keer bekeken
Er dreigt een waar spitsenprobleem te ontstaan bij de nationale ploeg van Denemarken. Morten Olsen, bondscoach van het land, liet reeds weten dat Nicklas Bendtner niet inzetbaar is tegen Oranje en ook Jon Dahl Tomasson is een twijfelgeval.

Tomasson was de beoogd vervanger van Bendtner, maar kampt met een lichte blessure. Olsen maakt zich zorgen om de routinier. “We moeten afwachten hoe snel hij herstelt. Het heeft ons in de voorbereiding qua blessures niet meegezeten. Kennelijk komt er geen einde aan.”

Voor Tomasson is het de zoveelste blessure dit seizoen. De spits van Feyenoord miste het afgelopen seizoen een groot aantal wedstrijden door aanhoudend blessureleed en moet nu mogelijk dus ook de WK-wedstrijd tegen Nederland aan zich voorbij laten gaan.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!