Van Bommel: Ik heb heel wat gemist

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 16 juni, 2010 | Gepost om 20:04 uur | 88 keer bekeken
De zomer van 2008 en de zomer van 2010: voor Mark van Bommel zijn die twee zomers compleet verschillend. Waar hij deze zomer druk bezig is om Nederland aan de wereldtitel te helpen, was hij twee zomers geleden vakantie aan het vieren. En dat, terwijl Nederland op dat moment actief was op het EK in Oostenrijk en Zwitserland.

Het is inmiddels een bekend verhaal. Van Bommel zette een punt achter zijn interlandloopbaan toen Marco van Basten de touwtjes in handen had. Onder Bert van Marwijk, tevens schoonvader, is de middenvelder weer echter een belangrijke kracht in het elftal. Van Bommel is blij dat hij weer voor Oranje uitkomt en hij kijkt met een rottig gevoel terug op die periode.

“Ik heb heel wat gemist”, zo tekent persbureau ANP op uit de mond van Van Bommel, die refereert aan het EK 2008. “Maar er zijn destijds dingen gebeurd die niet kunnen. Alle spelers hier weten dat ik gelijk heb gehad. ”Ik heb daardoor nog nooit een EK gespeeld. Ik ben nu nog in de kracht van mijn leven, maar toen was ik dat helemaal. Dat doet wel wat met je.

Van Bommel bedankte onder Van Basten. De middenvelder vond het lastig. “Bedanken voor je land. Dat doe je niet zomaar. Maar het is afgesloten. Ik ben blij en trots dat ik er nu wel sta.” Dat EK wil Van Bommel nog wel een keer meemaken. Maar daarna? “weet het niet. Bij het volgende WK ben ik 37. Het is niet erg waarschijnlijk dat ik dan nog mee doe.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!