van Bronckhorst: De spanning begint te komen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 14 juni, 2010 | Gepost om 9:58 uur | 96 keer bekeken
Giovanni van Bronckhorst speelt maandagmiddag zijn honderdste interland voor het Nederlands elftal. De linksback kijkt echter vooral uit naar het begin van het toernooi, niet naar zijn jubileum.

“Als het bijna zover is, dan begint de spanning een beetje te komen”, zo zegt Van Bronckhorst in gesprek met OnsOranje. “Dan kun je eigenlijk niet wachten om te beginnen. Zo’n eerste wedstrijd is belangrijk voor het vertrouwen. We hebben de kwaliteit en het talent om goed voor de dag te komen.”

Zondag werd er getraind in het Soccer City stadion. De aanvoerder van Oranje is redelijk tevreden over het speelveld in het imposante stadion. “Het veld was vrij goed, vlak, alleen wel wat hard. Het is een hartstikke mooi stadion en het zal een hele mooie wedstrijd worden.”

Het duel met de Denen is voor Van Bronckhorst de honderdste interland in zijn loopbaan, maar daar is de verdediger op dit moment helemaal niet mee bezig. “Een hele mooie mijlpaal in mijn carrière, maar ik zie de wedstrijd van maandag gewoon als de eerste op het WK, niet als mijn honderdste interland.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!