Van der Vaart: Slowakije niet onderschatten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 juni, 2010 | Gepost om 12:38 uur | 59 keer bekeken
Of Rafael van der Vaart maandagmiddag kan spelen tegen Slowakije is nog altijd geen zekerheid, maar de middenvelder kijkt in ieder geval met een goed gevoel vooruit naar de wedstrijd. Van der Vaart weet dat Oranje de favoriet is, maar denkt dat er van onderschatting geen sprake zal zijn: “Een fout kan betekenen dat je naar huis kunt”, zei hij.

“We gaan ze zeker niet onderschatten”, vertelde Van der Vaart op de website van de FIFA. “Ik heb Slowakije tegen Italië zien spelen en was onder de indruk. Ze zijn fysiek sterk en hebben een goede ploeg. Maar laten we eerlijk zijn, als wij ons eigen spel spelen en honderd procent geven, winnen we.”

Stiekem droomt Van der Vaart al van de wereldtitel: “Iedereen in Nederland wil dat we wereldkampioen worden, wij zelf natuurlijk net zo goed. We hebben de kwaliteiten dat te worden, daar zijn we van overtuigd. Nu spelen we tegen Slowakije en als we winnen komen we Brazilië of Chili tegen. Hoe verder je komt, hoe meer fifty-fifty het wordt.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!