Van der Vaart: Vrijdag ben ik fit

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 29 juni, 2010 | Gepost om 7:44 uur | 79 keer bekeken
Rafael van der Vaart verwacht dat hij vrijdag kan aantreden in het kwartfinaleduel met Brazilië. De middenvelder kampte met een kuitblessure, maar zijn herstel verloopt zeer voorspoedig. ‘Vrijdag ben ik weer fit.’

Van der Vaart liep zijn kuitblessure op tijdens de training en miste vanwege zijn kwetsuur het duel met Slowakije. De middenvelder nam desondanks wél deel aan de warming-up van Oranje. Van der Vaart doorstond met succes deze test.

‘Voor de wedstrijd tegen Slowakije heb ik alweer sprintjes getrokken’, vertelde de middenvelder tegen het ANP. ‘Als het echt had gemoeten, dan had ik misschien al in kunnen vallen. Maar het was beter van niet. Vrijdag ben ik weer fit, dat mag geen probleem zijn.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!