Van Marwijk: Het wordt lastig

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 19 juni, 2010 | Gepost om 13:20 uur | 110 keer bekeken
“Het wordt lastig.” Dat zei de Nederlandse bondscoach Bert van Marwijk zaterdag een uur voor de tweede wedstrijd van Nederland op het WK tegen Japan.

“Kijk naar de resultaten van Spanje, Duitsland en Engeland. De tijd dat de Europese landen bijna altijd winnen is voorbij. Japan is heel goed voorbereid en kan bovendien vrijuit spelen na de winst in de eerste wedstrijd”, aldus de bondscoach.

Van Marwijk zei verder geen reden te hebben gezien de opstelling na de eerste wedstrijd te wijzigen. “Wij gaan uit van onze eigen kracht”, aldus de keuzeheer, die geen twijfels heeft over Rafael van der Vaart. De middenvelder start dan ook gewoon in de basis.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!