Van Marwijk mening van 16 miljoen coaches zat

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 18 juni, 2010 | Gepost om 9:44 uur | 126 keer bekeken
Bert van Marwijk wordt de mening van zestien miljoen bondscoaches inmiddels een beetje zat. De keuzeheer van Oranje snapt niet dat iedereen plotseling wil dat Eljero Elia een basisplaats krijgt tegen Japan, na zijn goede invalbeurt in het eerste WK-duel met Denemarken. “Tot dusver heb ik nooit iemand over diepte, of het gebrek daaraan bij Oranje gehoord”, countert Van Marwijk in De Telegraaf.

Tot Nederland-Denemarken spraken velen over de Grote Vier, en na het wegvallen van Arjen Robben de Grote Drie in de basis van Oranje. Het irriteerde Van Marwijk. Na de 2-0 zege op de Denen, de wissel van Rafael van der Vaart en de goede invalbeurt van Elia, is er plots geen plaats meer voor Van der Vaart en is Elia helemaal hot.

“Toch opmerkelijk dat de mensen, die na Ghana en Hongarije het hardst om de grote vier riepen, nu staan te schreeuwen om Elia voor Van der Vaart”, zegt Van Marwijk. Hij vermoed zelfs dat hij de munitie zelf had aangedragen. “Tot dusver heb ik nooit iemand over diepte, of beter, het gebrek daaraan bij Oranje, gehoord tot ik het gebruikte na onze winst op Denemarken. Sindsdien hoor ik het iedereen maar herhalen. Hoort er blijkbaar bij, evenals al die ‘goedbedoelde’ adviezen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!