Van Marwijk: Reddingen Stekelenburg cruciaal

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 juni, 2010 | Gepost om 19:18 uur | 137 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk had na afloop van het gewonnen vooral warme woorden over voor Maarten Stekelenburg. In het met 2-1 gewonnen duel met Slowakije greep de doelman de hoofdrol.

“Ik vond dat we een goed eerste halfuur hadden”, klinkt het uit de mond van Van Marwijk tegenover de camera’s van de NOS. “Daarna gaven we het initiatief weg. Vrij snel in de tweede helft hadden we op 2-0 of 3-0 en misschien wel 4-0 moeten komen. Daarna heeft Maarten ons in een cruciale fase gered.”

Lang leek Arjen Robben de hoofdrol te grijpen. De aanvaller nam de openingstreffer voor zijn rekening. “Voor hem is dat natuurlijk fantastisch. Na zijn blessure heeft hij meteen het goede gevoel na die goal”, aldus Van Marwijk, die een teleurgestelde Robin van Persie trof. Van Marwijk: “Robin was teleurgesteld na zijn wissel. Dat mag hij zijn. Ik heb geen ruzie met hem.”

De bondscoach was blij met het eindresultaat: “We hebben vier duels gewonnen, staan bij de beste acht landen van de wereld. Dan mag je wel even blij zijn.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!