Van Marwijk: We gaan ons verbeteren

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 22 juni, 2010 | Gepost om 15:18 uur | 122 keer bekeken
Het Nederlands elftal is al zeker van plaatsing voor de achtste finales, maar bondscoach Bert van Marwijk neemt het laatste groepsduel met Kameroen desondanks zeer serieus. Dat laat hij weten op de website van de FIFA.

Van Marwijk zal tegen Kameroen dan ook niet kiezen voor een veredeld B-elftal. “Verwacht niet van mij dat ik ineens een compleet ander elftal het veld instuur, Wel houd ik rekening met de fysieke gesteldheid van spelers en ga ik nadenken over de situatie met betrekking tot kaarten.”

Bezig met de achtste finales is Van Marwijk naar eigen zeggen nog niet. De bondscoach zegt er zelfs nog niet aan te hebben gedacht. “Dat heb ik inderdaad nog niet gedaan. De eerstvolgende wedstrijd is altijd de belangrijkste, daarna pas het daarop volgende duel. Natuurlijk kijk ik al wel uit naar de volgende ronde.”

Eerst wacht echter de wedstrijd tegen het fysiek ijzersterke, maar al uitgeschakelde Kameroen. “Ik neem het duel met Kameroen serieus. In deze wedstrijd moet de ploeg laten zien wat zij geleerd heeft. We willen onszelf iedere wedstrijd verbeteren en we kunnen nog beter. Het is niet gemakkelijk om attractief te spelen. De tegenstander speelt altijd erg defensief en georganiseerd tegen ons.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!