Van Marwijk: We kunnen van iedereen winnen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 10 juni, 2010 | Gepost om 22:47 uur | 225 keer bekeken
Bert van Marwijk is realistisch. De bondscoach van Oranje beseft dat er minstens vier landen op het WK zijn die over meer kwaliteiten beschikken dan het Nederlands elftal. Toch droomt de keuzeheer van de titel.

“Ik ben een realist”, zegt Van Marwijk in gesprek met Sporza. “Brazilië, Argentinië, Spanje, Duitsland… Allemaal hebben ze stuk voor stuk meer intrinsieke kwaliteit dan Nederland.”

“Maar ik ben ook een idealist”, vervolgt de keuzeheer. “Incidenteel kunnen wij elke ploeg verslaan. Daarom vind ik: we moeten aan het toernooi beginnen met de ambitie om wereldkampioen te worden. Het wordt een ongelooflijke uitdaging, maar het kan. Met een beetje geluk; en niet zoals vorige week, toen Arjen Robben geblesseerd uitviel.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!