Van Persie bied excuses aan

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 30 juni, 2010 | Gepost om 17:23 uur | 208 keer bekeken
Robin van Persie heeft dinsdag zijn excuses aangeboden aan zijn medespelers en de technische staf van het Nederlands elftal. De aanvaller excuseerde zich voor zijn gedrag in het WK-duel met Slowakije.

In het Algemeen Dagblad laat Van Persie weten spijt te hebben van zijn actie. Nadat bondscoach Bert van Marwijk besloot Van Persie te vervangen in het duel met de Slowaken, reageerde de aanvaller woest. Bij het verlaten van het veld gaf hij Van Marwijk te kennen dat hij niet hem maar Wesley Sneijder moest wisselen.

“Ik had dat nooit mogen doen”, verklaarde Van Persie woensdag tegenover de krant. “Ik heb altijd veel vertrouwen gekregen van deze staf. Dit was niet gepast. Daarvoor heb ik mijn excuses aangeboden.”

Van Marwijk zette dinsdag reeds een ‘dikke streep’ onder het voorval. Individuele gesprekken met Van Persie en Sneijder en een groepsgesprek hielpen het voorval uit de wereld, zo liet de bondscoach weten.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!