Van Persie: Het spel was goed

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 24 juni, 2010 | Gepost om 23:04 uur | 82 keer bekeken
Robin van Persie slaagde er donderdag eindelijk in zijn stempel op het spel van het Nederlands elftal te drukken. De aanvaller van Arsenal opende tegen Kameroen de score.

“Ik denk dat het beter ging dan in de eerste tweede wedstrijden”, reageert Van Persie na afloop tegenover de NOS. “De jongens van achteruit deden het goed. Ik kreeg een aantal goede passes van Giovanni van Bronckhorst en Mark van Bommel.”

“Ik denk dat ik een aardige wedstrijd heb gespeeld. Het is altijd fijn om te scoren. De afgelopen twee duels heb ik niet mijn niveau gehaald, vandaag wel. Daar ben ik blij om. Maar het spel was ook goed, daar ben ik het meest tevreden over.”

In de achtste finales wacht Oranje nu Slowakije. Een verrassing. Het land schakelde donderdag Italië uit in de groepsfase. “Een mooie loting”, vindt Van Persie. “Maar we moeten ze niet onderschatten. Ze hebben vandaag ook van Italië gewonnen. Een goede ploeg dus, maar ik heb liever Slowakije dan Italië.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!