Van Persie: Je moet Sneijder wisselen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 juni, 2010 | Gepost om 20:36 uur | 260 keer bekeken
Je moet Sneijder wisselen”, zou Robin van Persie tegen bondscoach Bert van Marwijk hebben geroepen toen hij in de achtste finales tegen Slowakije (2-1) in de tachtigste minuut werd gewisseld. Direct na afloop ontkende de Arsenal-vedette. “ik heb geen namen genoemd.”

Liplezers hebben inmiddels tegenover de NOS beweerd dat het daadwerkelijk om de woorden ‘je moet Sneijder wisselen’ gaat.

Sneijder reageerde laconiek op het voorval: “Als hij dat gezegd heeft, dan heeft hij dat gezegd, dat mag toch? Iedereen mag zijn mening geven. Laten we ons gewoon concentreren op de kwartfinale.”

Vooralsnog lijkt er dus geen vuiltje aan de lucht. Toch is het niet de eerste keer dat er iets voorvalt tussen Sneijder en Van Persie. Tijdens het EK van 2008 kreeg het tweetal in de kwartfinale tegen Rusland bonje over een vrije trap.

Van Marwijk heeft nog niet op het voorval gereageerd, maar kon de zichtbare boosheid van Van Persie bij zijn wissel, wel begrijpen. “Hij was inderdaad teleurgesteld, maar dat mag hij zijn.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!