Van Persie: Sneijder niet genoemd

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 juni, 2010 | Gepost om 23:28 uur | 155 keer bekeken
Volgens liplezers zou Robin van Persie maandagmiddag tot twee keer toe tegen de bondscoach hebben gezegd: “Je moet Sneijder wisselen.” Zelf ontkent de aanvaller dat echter.

Van Persie was maandag niet blij met zijn wissel in de achtste finales tegen Slowakije. Hij maakte dat in woord en gebaar duidelijk tegen Bert van Marwijk en liplezers zagen hem zeggen: “Je moet Sneijder wisselen.”

Van Persie ontkende dat tegen de NOS. “Ik heb geen namen genoemd”, aldus de spits. “Ik had de wedstrijd graag volgemaakt, maar ik heb absoluut geen namen genoemd. Dan moeten jullie betere liplezers in dienst nemen.”

Wat Van Persie wel zei tegen Van Marwijk wilde hij niet kwijt. “Ik heb wel wat gezegd, maar ik ben binnen de grenzen gebleven. Ik heb uitgelegd dat ik de wedstrijd graag had volgemaakt. Tegen dit soort ploegen krijg je in de slotfase ruimte. Daar had ik graag gebruik van gemaakt.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!