Van Persie: We gaan het nog laten zien

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 22 juni, 2010 | Gepost om 9:55 uur | 158 keer bekeken
Robin van Persie had zich meer voorgesteld van de eerste twee groepswedstrijden op het WK. Na treffers in de oefenduels met Mexico, Ghana en Hongarije staat hij in Zuid-Afrika voorlopig nog droog.

“Maar het is wel even wat anders of je tegen Hongarije speelt, dat al vakantie heeft, of tegen Japan, dat zich volledig op ons heeft ingesteld”, maakt Van Persie een kanttekening bij de verwachtingen. “Maar ik ben ervan overtuigd dat we straks gaan laten zien wat we kunnen, dat het voetbal steeds beter wordt. Met mij, maar vooral ook met het hele team. Die overtuiging is er onderling heel sterk.”

De 26-jarige Van Persie lijkt onomstreden in de spits, maar tot dusver wist hij op het WK weinig indruk te maken. De aanvaller denkt echter niet ineens aan bijvoorbeeld de flank. “Dit, de spitspositie, is iets waar ik voor moet vechten. Dit is wat ik wil”, vervolgt hij in het Algemeen Dagblad. “Bij Arsenal scoorde ik de eerste vijf wedstrijden niet, daarna ging het lopen.”

“Bij Oranje gaat dat ook lukken. Dat zal niet gemakkelijk gaan, of vanzelf, en leuk is het misschien ook niet altijd. Het gaat nog niet zoals ik het voor ogen had, maar ik moet hier nu doorheen: daar word ik sterker van. En als ik straks met de wereldbeker in mijn handen sta zonder gescoord te hebben; ook goed”, aldus Van Persie.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Van Persie: We gaan het nog laten zien”

  1. Elias Joshua op 23rd juni, 2010 3:49 pm

    Juist positief beeld van ‘ van Persie.. ; En als ik straks met de wereldbeker in mijn handen sta zonder gescoord te hebben; ook goed”, aldus Van Persie.

    Bring The Cup To The Dutch !!

Geef jouw mening over dit artikel!