Van Persie:Mooi doelpunt van Huntelaar

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 juni, 2010 | Gepost om 7:45 uur | 196 keer bekeken
Robin Van Persie was donderdagavond tegen Kameroen (2-1 winst) al gewisseld toen Arjen Robben mocht invallen. “Maar ik heb vanaf de bank van hem genoten”, aldus de maker van het eerste doelpunt. “Ik ben een fan van Robben. Ik vind hem een fantastische speler. Hij zorgt voor zo veel dreiging.”

“Hij houdt altijd een paar tegenstanders bezig. Daar kunnen anderen van profiteren.”
Van Persie was blij met zijn eerste doelpunt op het WK. “Die treffer voelde wel een beetje als een bevrijding”, zei de aanvaller van Arsenal. “Ik vond mezelf na twee mindere wedstrijden redelijk spelen. Maar ik besef ook dat het WK nu pas echt gaat beginnen. We kunnen nog steeds veel beter.”

“We hebben tegen Kameroen ook bewezen dat we veel mogelijkheden hebben. Niet alleen Robben viel sterk in. Dat doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar zag er wellicht eenvoudig uit, maar veel spitsen schieten zo’n bal wel ver over.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!