Veel internationale belangstelling Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 7 juni, 2010 | Gepost om 14:51 uur | 111 keer bekeken
Onder massale belangstelling van de internationale media werkte het Nederlands elftal maandag de eerste training in Johannesburg af. De spelers van Oranje werden na afloop van de oefensessie geconfronteerd met verslaggevers uit tientallen landen.

Zeker tweehonderd journalisten probeerden even met de voetballers van bondscoach Bert van Marwijk te praten. Van der Vaart sprak binnen vijf minuten met journalisten uit Costa Rica, Honduras, Spanje, Duitsland en Japan. “Spaans, Duits, Engels, ik word er gek van. Ik ben blij dat ik nu weer even Nederlands kan praten”, lachte hij.

Robin van Persie merkte dat hij niet alleen populair is in Engeland. Hij sprak ook met Chinezen, Australiërs en Brazilianen. De aanwezige Italiaanse journalisten wilden vooral niets missen van Wesley Sneijder.

Bij de eerste training van Oranje waren nog geen supporters welkom. De deuren van het sportcomplex van Wits University gaan woensdag wel open voor publiek. De eerste openbare training van Brazilië trok onlangs 10.000 dolenthousiaste Zuid-Afrikanen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!