Veel toeristen naar Zuid-Afrika

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 16 juni, 2010 | Gepost om 9:23 uur | 57 keer bekeken
Vooraf hield men rekening met ongeveer een half miljoen WK-toeristen, maar Zuid-Afrika lijkt die verwachtingen naar boven te kunnen bijstellen. Tot dusver heeft de gastheer al ruim 450.000 toeristen mogen verwelkomen.

Sinds 1 juni heeft Zuid-Afrika ruim 450.000 toeristen ontvangen die speciaal voor het WK naar het Afrikaanse land afreisden. Dat heeft een woordvoerder van Binnenlandse Zaken dinsdag gezegd. Het ministerie registreerde tot dusver exact 456.423 WK-toeristen.

Met dat aantal worden de verwachtingen overtroffen, daar de autoriteiten gedurende het volledige WK op een half miljoen bezoekers rekenden. “We zijn ervan overtuigd dat dit aantal nog flink zal stijgen gedurende het toernooi”, aldus de woordvoerder.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!