Vittek: Oranje WK-favoriet

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 juni, 2010 | Gepost om 15:07 uur | 123 keer bekeken
Slowakije gaat maandag onbevangen aantreden tegen het Nederlands elftal. Met de zege op Italië en daarmee de plaatsing voor de achtste finales heeft het land eigenlijk al meer gekregen dan gehoopt, en alles wat nu volgt is dan ook een bonus. Held van het moment Robert Vittek kan niet wachten op de confrontatie met Oranje. “Maar Nederland behoort natuurlijk wel tot de favorieten.”

De speler van het Turkse Ankaragücü, die tweemaal trefzeker was tegen Italië, leeft momenteel op een roze wolk. “Deze zege geeft ons kracht. Tegen Nederland hebben we helemaal niks te verliezen”, aldus de 28-jarige spits. “We zijn hier als outsider heen gekomen. Misschien kunnen we tegen Nederland nog zo’n wedstrijd spelen, al behoren zij natuurlijk wel tot de WK-favorieten.”

Vittek voert momenteel samen met Gonzalo Higuaín de topscorerslijst van het huidige WK aan. “Dat is een geweldig succes. Dat heb ik niet eens durven dromen. Ik ben nu de beste spits in de geschiedenis van het Slowaakse voetbal. Dat maakt me blij, maar ik ben nog gelukkiger met ons collectieve succes.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!