WK-finale Brazilië-Spanje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 juni, 2010 | Gepost om 13:58 uur | 151 keer bekeken
Voor de Nederlanders die de WK-toto nog niet hebben ingevuld, hebben Infostrada Sports en adviesbureau Hypercube een gouden tip: Uit statistische informatie blijkt dat een finale tussen Brazilië en Spanje het waarschijnlijkst is. Uit een analyse van alle resultaten op WK’s, continentale toernooien en kwalificatiewedstrijden daarvoor sinds 1980 wordt duidelijk dat die landen de meeste kans op de titel hebben.

Brazilië heeft 14,3 procent kans op de eindzege, Spanje 12,9. Er is 4,7 procent kans op een finale tussen beide toplanden. Opvallend genoeg is een finale tussen Nederland en Spanje daarna het waarschijnlijkst. Volgens de statistici is er 3,5 procent kans op zo’n eindstrijd, gevolgd door een finale met Brazilië en Duitsland (3,4). „Deze analyse is gefilterd van alle chauvinisme en afkeer van rivalen”, stelt Hypercubeoprichter Pieter Nieuwenhuis.


Wil jij ook een voorspelling doen ? Je krijgt een gratis Oranje shirt kado.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!