De opstellingen: Nederland – Uruguay

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 juli, 2010 | Gepost om 19:21 uur | 171 keer bekeken
Demy de Zeeuw en Khalid Boulahrouz staan dinsdagavond in het basiselftal van Oranje. Nederland treft in de halve finale van het WK Uruguay.

Zoals verwacht geeft bondscoach Bert van Marwijk De Zeeuw en Boulahrouz de voorkeur. De Zeeuw vervangt op het middenveld de geschorste Nigel de Jong, terwijl Boulahrouz de plaats van de de eveneens door schorsing afwezige Gregory van der Wiel inneemt.

Verder verschilt het elftal van Van Marwijk niet van de vetrouwde basisformatie. Dit betekent dat ook Robin van Persie en Joris Mathijsen, zij kampten met lichte blessures, inzetbaar zijn tegen Uruguay.

“Het komt nu aan op mentaliteit. Uruguay is een ploeg die met ongelooflijk veel passie speelt. Een gevaarlijke tegenstander”, aldus Van Marwijk tegenover de NOS.

Uruguay treedt in elk geval aan zonder aanvoerder Diego Lugano. De verdediger heeft teveel last van een blessure en moet verstek laten gaan. Jorge Fucile en Luis Suarez zijn geschorst.

Opstelling:
Nederland: Stekelenburg; Boulahrouz, Heitinga, Mathijsen, Van Bronckhorst; De Zeeuw, Van Bommel, Robben, Sneijder, Kuyt; Van Persie

Uruguay: Muslera; Godin, Caceres, Rios, Victorino, A. Pereira, M. Pereira, Perez, Gargano, Cavani, Forlán


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!