Del Bosque: Oranje verdient het

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juli, 2010 | Gepost om 11:13 uur | 130 keer bekeken
De Spaanse bondscoach Vicente del Bosque stelde tijdens de persconferentie dat het Nederlands elftal volkomen verdiend in de finale staat. „Ze hebben alle duels gewonnen en ook Brazilië verslagen”, zei hij. „Ik vind dat we een beetje op dezelfde manier voetballen. We proberen allebei ook verzorgd te spelen. Wat dat betreft is het goed voor het voetbal dat deze ploegen in de finale staan.”

Voorspel de wedstrijd Nederland – Spanje

En ontvang een Bonus van 50 euro .

Del Bosque: „We staan nu voor de belangrijkste wedstrijd uit de geschiedenis van het Spaanse voetbal. De Europese titel van twee jaar geleden was mooi. De wereldtitel is echter nog een veel mooier verhaal. Het is goed om te horen dat het hele Spaanse volk achter ons staat. Er heerst nog wel eens verdeeldheid in Spanje. Maar sportevenementen brengen mensen vaak bij elkaar. Op zulke momenten heerst er meer verdraagzaamheid en zijn mensen minder radicaal. Dat is alleen maar meegenomen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!