Demy de Zeeuw aan gebit geholpen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 7 juli, 2010 | Gepost om 13:14 uur | 313 keer bekeken
Demy de Zeeuw is in de nacht van dinsdag op woensdag in een ziekenhuis in Kaapstad aan zijn gebit geholpen. Bij de middenvelder zijn enkele tanden gestabiliseerd en vastgezet. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij zijn kaak niet heeft gebroken.

De Zeeuw kreeg dinsdagavond tijdens de halve finale op het WK tegen Uruguay een harde trap in zijn gezicht. Martin Caceres raakte de middenvelder toen hij een bal wilde omhalen. De Zeeuw moest zich in de rust laten vervangen door Rafael van der Vaart. Hij is normaal gesproken weer beschikbaar voor de finale van zondag tegen Duitsland of Spanje.

Maarten Stekelenburg kreeg tijdens de krachtmeting met Uruguay zo’n last van zijn heup dat bondscoach Bert van Marwijk zijn tweede doelman Michel Vorm liet warmlopen. De keeper van Ajax liet echter na de wedstrijd al weten dat hij zondag de WK-finale kan spelen. Nigel de Jong en Gregory van der Wiel keren ook weer terug in de selectie. Ze waren geschorst voor de halve eindstrijd tegen Uruguay.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!