Eerste oranjefans bij Soccer City

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juli, 2010 | Gepost om 16:34 uur | 53 keer bekeken
De WK-finale tussen Nederland en Spanje begint pas om half negen, maar nu al zijn de supporters erop uitgetrokken. Een klein Oranje-feestje is al begonnen nabij Soccer City.

Voorspel de wedstrijd Nederland – Spanje

En ontvang een Bonus van 50 euro .

De eerste Oranje-fans hebben zich inmiddels rond Soccer City gemeld. Rond half twee begon er een klein feestje rond het station van de pendelbussen, nabij het stadion. Daarbij was Nederlandse muziek op de achtergrond te horen. Op het terrein van het stadion werden de fans nog niet toegelaten, dit was alleen bestemd voor de organisatie, veiligheidsmensen en journalisten.

Het traditionele feest van de Supportersclub Oranje heeft om half drie plaats, binnen de poorten van Soccer City. Een finalekaartje is daarbij vereist. Ook op het Nelson Mandela Square in Sandton, vlakbij het hotel waar Oranje een groot deel van het toernooi resideerde, is een Oranje-feestje aan de gang. Verder zal de sluitingsceremonie om half zeven beginnen, met onder meer een optreden van zangeres Shakira. De finale Nederland-Spanje staat om half negen te gebeuren.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!