Fans niet welkom op Schiphol

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 9 juli, 2010 | Gepost om 7:30 uur | 152 keer bekeken
Het Nederlands elftal zal maandag terugkeren naar Nederland. De ploeg van Bert van Marwijk landt daags na de finale tegen Spanje op Schiphol en zal een dag later, op dinsdag dus, gehuldigd worden in Amsterdam. Dat maakte de KNVB donderdag officieel bekend.

De aankomst van het gezelschap op Schiphol is wel toegankelijk voor de media, maar afgesloten voor publiek. Spelers en staf worden vervolgens in Amsterdam eerst herenigd met hun families, waarna een dag later een grootschalige huldiging wordt gehouden. Ook wanneer Nederland verliest van Spanje wordt de ploeg in het zonnetje gezet.

Op het moment wordt door alle betrokkenen gewerkt aan de concrete invulling van de huldiging: in twee scenario’s. Korpschef Welten van Amsterdam sprak woensdag al zijn mond voorbij en liet weten dat er vermoedelijk weer een rondvaart door de grachten zal komen. De KNVB verwacht ongeveer een miljoen mensen bij de huldiging.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!