Gebroken rib voor Alonso

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 juli, 2010 | Gepost om 8:46 uur | 233 keer bekeken
Xabi Alonso zegt een gebroken rib te hebben overgehouden aan de kungfu trap die Nigel de Jong in de finale van het WK tegen Spanje uitdeelde. De middenvelder van Real Madrid noemt het ‘één van de ergste tackles uit zijn carrière’.

“Momenteel heb ik pijn, het was één van de ergste tackles die ik meegemaakt heb”, reageert Alonso in The Mirror. “Het ging erg hard, veel pijnlijker heb ik ze niet gehad. Het was moeilijk om door te spelen. Waarschijnlijk heb ik een gebroken rib.”

Alonso voegt er nog aan toe dat Spanje erg blij is met het behalen van de dubbel (EK- en WK-winst in twee jaar). “Het is moeilijk te beschrijven”, zegt de middenvelder van Real Madrid. “Het is zo’n geweldig gevoel. Om dit na het EK te winnen is briljant, we schrijven geschiedenis.”

Liverpool-keeper Pepe Reina vindt het niet erg dat het niveau van de finale niet hoogstaand was. “Ik zit er niet mee. Het enige waar het om draait is winst en dat hebben we gedaan”, aldus de doelman. “Nederland speelde een beetje aggressief, maar dat is normaal. Er staat veel op het spel.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!