Kuyt heel belangrijk

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 5 juli, 2010 | Gepost om 22:43 uur | 157 keer bekeken
Dirk Kuyt maakte bij Liverpool een moeilijk seizoen door, maar is tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika een vaste waarde en belangrijke schakel bij Oranje. “Kuyt is voor ons heel erg belangrijk. Hij geeft altijd een signaal aan iedereen die speelt. Zijn inzet en enthousiasme straalt uit op de groep”, aldus bondscoach Bert van Marwijk, daags voor de halve finale tussen Nederland en Uruguay.

“Volgens mij heeft Benitez (trainer Liverpool, red) ooit eens geroepen dat wanneer hij de opstelling maakt als eerste de naam van Kuyt noteert”, vervolgde Van Marwijk. “Dat zegt al genoeg, denk ik. Maar natuurlijk maakt iedereen ook wel eens een mindere periode door.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!