Kuyt: Laten zien wat we kunnen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 juli, 2010 | Gepost om 19:11 uur | 166 keer bekeken
Dirk Kuyt loofde na de triomf tegen Brazilië (2-1) nog maar eens de teamgeest bij Oranje. “Er zit zoveel in deze groep. Deze ploeg wil ook meer. We willen alles. We zijn heel gefixeerd”, benadrukte de aanvaller van Liverpool.

“We hebben één gezamenlijk doel”, vervolgde Kuyt. “Daarin steunen we elkaar, door dik en dun. Dat is het sterke punt van deze ploeg, dat is onze meerwaarde. We doen het niet met elf man op het veld, maar met alle 23 spelers in de selectie.”

Kuyt was blij dat Nederland juist tegen één van de titelfavorieten overeind was gebleven. “We hebben eindelijk kunnen laten zien waartoe we in staat zijn. We zijn na een slechte start heel goed teruggekomen. Dat juist dan de kleinste man van het veld bij ons met zijn hoofd de winnende treffer maakt, is heel speciaal”, doelde hij op de beslissende goal van Wesley Sneijder.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!