Mathijsen verwacht te spelen dinsdag

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 3 juli, 2010 | Gepost om 9:49 uur | 208 keer bekeken
Voor Joris Mathijsen stortte de wereld vrijdagmiddag vlak voor vier uur even in. De verdediger liep in de warming-up voor het duel met Brazilië een blessure op en moest uiteindelijk afhaken. De halve finale moet wel haalbaar zijn.

“Ik ben mijn hele carrière bezig geweest om een WK-wedstrijd als deze te spelen en dan gebeurt dit”, zei Mathijsen, nagenoeg nooit geblesseerd, tegenover De Telegraaf. “Deze overwinning verzacht de pijn en gelukkig lijkt de schade mee te vallen. Ik reken erop de halve finale te halen.”

De overwinning zorgde er even voor dat Mathijsen zijn blessure vergat. “Ik sprintte zo het veld in. Pas toen ik terugkwam, voelde ik weer de pijn. Ik hoop over vier dagen te voetballen, blijf positief. Ik ga nu zo snel mogelijk naar het ziekenhuis om te laten kijken wat er echt aan de hand is.”

André Ooijer was de vervanger van Mathijsen in de basis. “Als reserve moet je altijd geprepareerd zijn om te spelen als dat opeens van je wordt gevraagd. Maar als je het zó kort voor een wedstrijd hoort, is zijn prestatie des te knapper. Hij heeft het geweldig gedaan”, aldus de centrale verdediger van Hamburger SV.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!