Nederlanders verdeeld over kansen Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 1 juli, 2010 | Gepost om 21:32 uur | 101 keer bekeken
Nederland en Brazilië maken vrijdag een evengrote kans op winst in de kwartfinale. Dat blijkt uit een onderzoek van Synovate onder duizend Nederlanders naar de verwachte uitslag van de wedstrijd die vrijdag wordt gespeeld.

Vier op de tien ondervraagden denken dat Nederland gaat winnen van de Brazilianen en een even zo groot deel denkt dat Nederland verliest. Zeven op de tien Nederlanders denken dat de match wordt beslist in twee keer drie kwartier, dertien procent denkt dat de reguliere speeltijd niet genoeg is en de beslissing in de verlenging valt. Slechts enkelen durven te denken aan strafschoppen.

Bijna driekwart van de Nederlanders is van plan de wedstrijd te volgen, het merendeel thuis. De overigen kijken op het werk, in de horeca of bij vrienden. De kans op de eindzege is volgens het volk niet erg groot. Slechts 22 procent rekent op de wereldtitel.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

2 Reacties op “Nederlanders verdeeld over kansen Oranje”

  1. Anoniem op 1st juli, 2010 10:14 pm

    dat is omdat de nederlander denkt realist te zijn………. bang teleurgesteld te worden.. en niet gek , vaak doet nederland het zo goed dat je er veel van verwacht, maar dan ineens is de magie weg en moet je er niets meer van hebben.. Maar laten we Geloven in de wereld titel!!!!!!

  2. Anoniem op 1st juli, 2010 10:18 pm

    Winter en Van Hooijdonk vinden alletwee dat hun teams te veel ontzag hadden voor Brazilië. Ten onrechte, menen ze nu. “Dat gele shirt met die blauwe broek gaf ze wel iets magisch. Het gaf je het idee tegen de grootmeesters van het voetbal te staan. In het blauw vind ik ze veel aardser”, aldus Van Hooijdonk.

    Hij hoopt dat de huidige generatie dat ontzag niet heeft. “Helemaal niet nodig. Als je de namen naast elkaar zet, zijn we individueel niet minder en onze spelers voetballen bij grotere clubs dan de Brazilianen. Oranje moet eerder een soort arrogantie naar die Brazilianen uitstralen. Wij kunnen beter voetballen dan jullie.”

Geef jouw mening over dit artikel!