Opstelling Oranje tegen Spanje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juli, 2010 | Gepost om 11:04 uur | 138 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk voert ten opzichte van de halve finale tegen Uruguay (3-2) normaal gesproken twee wijzigingen door voor de eindstrijd met Spanje. Zo zullen Nigel de Jong en Gregory van der Wiel terugkeren in de basiself van het Nederlands elftal. Het tweetal zat tegen de Uruguayanen een schorsing uit. Khalid Boulahrouz en Demy de Zeeuw zullen daardoor weer plaats moeten nemen op de bank.

Voorspel de wedstrijd Nederland – Spanje

En ontvang een Bonus van 50 euro .

Maarten Stekelenburg staat bij Oranje gewoon op doel. De sluitpost kampte tegen Uruguay met heupklachten, maar is inzetbaar voor de confrontatie met Spanje. Van Marwijk beschikt over een geheel fitte selectie. Wesley Sneijder strijdt zondag met de Spaanse spits David Villa om de topscorerstitel. Beide spelers hebben tot op heden vijfmaal het net weten te vinden.

Nederland trapt zondag, onder het toeziend oog van kroonprins Willem-Alexander en prinses Maxima, om 20.30 uur af in het Soccer City Stadium.

Opstelling Oranje:

Stekelenburg; Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen en Van Bronckhorst; Van Bommel en De Jong; Robben, Sneijder en Kuyt; Van Persie.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!