Oranje dakloos na vandaag

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 juli, 2010 | Gepost om 13:35 uur | 142 keer bekeken
De KNVB had er geen rekening mee gehouden dat Oranje door zou dringen tot de halve finale en het hotel maar gereserveerd tot afgelopen maandag…

Van de Duitse hotelmanager Axel Hauser van het Sandton Hilton Hotel mag het Nederlands elftal aankomende nacht nog blijven slapen, maar daarna is het hotel alweer volgeboekt met andere gasten. Het Nederlands elftal moet het basiskamp in Johannesburg daarom woensdag verlaten, zo heeft een woordvoerster van Oranje bevestigd.

Na de halve finale tegen Uruguay speelt Nederland sowieso nog één wedstrijd, de finale of de wedstrijd om de derde plaats. Het team moet dus op zoek naar andere accommodatie.

‘FIFA gaat op zoek’

Waar de selectie van Oranje vanaf morgen zal slapen, is nog niet duidelijk. Als Nederland vanavond verliest zal de ploeg voor de troostfinale naar Port Elizabeth vertrekken. Als het team van Uruguay wint, moet een nieuw hotel gevonden worden in Johannesburg, waar zondag de finale gespeeld wordt. “Het is niet zo dat we met zijn allen op straat staan”, zegt KNVB-voorlichter Martiene Bruggink in het NRC Handelsblad. “De FIFA gaat op zoek naar een ander hotel.”

De Duitse hotelbaas Hauser heeft geweigerd te reageren op het verhaal.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!