Oranje favoriet bij de bookmakers

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 juli, 2010 | Gepost om 16:37 uur | 109 keer bekeken
Na een fantastiche overwinning op Brazilië, nu wederom een Zuid-Amerikaanse ploeg voor Oranje. Dit maal niet de favoriet, maar een gevaarlijke outsider, namelijk Uruguay. Luis Suárez speelde tot nu toe een erg goed WK, maar met zijn katachtige redding waarop een rode kaart volgde, zorgde hij er echter wel voor dat hij niet zal kunnen spelen tegen Nederland. Kan Uruguay deze klap verwerken?

In Nederland begint de Oranje-koorts steeds serieuzere vormen aan te nemen, waarbij het overgrote deel van de bevolking denkt dat Uruguay dinsdag te verslaan is. De bookmakers denken daar nu, in tegenstelling met het duel tegen Brazilië, hetzelfde over: zij keren namelijk € 1,70 uit voor elke euro dat je inzet op een Nederlandse overwinning.

Wanneer Uruguay weet te winnen ontvang je bij Unibet voor elke euro 6,25 keer je inzet terug. Voor wie een stapje verder wil gaan zijn er nog de juiste scores en bijvoorbeeld de doelpuntenmakers te voorspellen. Denk jij bijvoorbeeld dat er na negentig minuten 0-2 op het scorebord staat in het voordeel van Oranje? Dan krijg je 7 keer je inleg terug.

Diego Forlán is de belangrijkste man bij Uruguay volgens velen, zo ook de bookmakers. Wanneer hij namelijk het net weet te vinden krijgen gokkers 3,90 maal hun inleg terug. Wanneer Arjen Robben dinsdagavond voor het Nederlands elftal weet te scoren krijg je 2,80 maal je inleg terug.

Als extra bonus geeft Unibet € 50 speeltegoed, klik daarvoor hier.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!