Oranje ook bij verlies gehuldigd

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 7 juli, 2010 | Gepost om 13:10 uur | 141 keer bekeken
Het Nederlands elftal zal volgende week gehuldigd worden in Amsterdam. De KNVB maakt woensdag bekend dat er sowieso een feest georganiseerd zal worden: ook wanneer de ploeg van Bert van Marwijk de eindstrijd verliest. Dat meldt het ANP.

De datum van de huldiging is op dit moment nog niet bekend en ook over de tijden en het programma worden na de finale pas mededelingen gedaan. 22 jaar geleden maakte Oranje een rondvaart door de grachten, toen het EK was gewonnen. Of dit opnieuw gedaan zal worden bij een wereldtitel is vooralsnog niet bekend.

”De stad Amsterdam heeft het Nederlands elftal een huldiging aangeboden en de bond vindt de hoofdstad de meest logische plek voor een ontvangst”, vindt de KNVB. Nederland staat voor de derde keer in een WK-finale: woensdagavond zal het zien wie het als tegenstander krijgt. Duitsland en Spanje strijden in de tweede halve finale om het tweede ticket.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!