Oranje tweede op FIFA-lijst

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 14 juli, 2010 | Gepost om 11:18 uur | 368 keer bekeken
Het Nederlands elftal is gestegen naar de tweede plaats op de wereldranglijst van de FIFA. De verliezend finalist begon als vierde aan het WK in Zuid-Afrika. Wereldkampioen Spanje is de nieuwe koploper. Brazilië, dat voor het toernooi bovenaan stond, is nu derde.

Uruguay stormt de top tien binnen. Het Zuid-Amerikaanse land, dat in de halve finales van het WK werd uitgeschakeld door Oranje, klimt tien plekken naar de zesde plaats. Van hetzelfde continent is ook Chili een nieuwkomer bij de beste tien landen van de wereld. De ploeg stijgt van achttien naar tien.

Frankrijk, dat in Afrika niet verder kwam dan de groepsfase, maakt een vrije val van 9 naar 21. De Italianen, die de knock-outfase eveneens niet haalden, verdwijnen ook uit de top tien en bezetten nu plaats elf.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!