Robben speelt met pijn

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juli, 2010 | Gepost om 16:36 uur | 113 keer bekeken
Spanje krijgt zondag in de WK-finale niet met de allerbeste Arjen Robben te maken. “Misschien kan ik op dit moment nog niet top zijn, maar dat komt omdat ik af en toe ook nog wel pijn heb”, was de eerlijke conclusie van de steraanvaller van Oranje. “Ondanks dat kan ik wel spelen. Maar het is gewoon niet zo dat ik elke wedstrijd pijnvrij loop te voetballen.”

Voorspel de wedstrijd Nederland – Spanje

En ontvang een Bonus van 50 euro .

In de voorbereiding op het eindtoernooi in Zuid-Afrika raakte Robben geblesseerd aan zijn hamstring. Een intensieve revalidatieperiode van een week bracht hem alsnog op het WK. “Het wordt gelukkig steeds beter. Maar het is natuurlijk allemaal niet ideaal geweest, misschien nog steeds wel niet. Je hebt niet de ideale opbouw naar fitheid gehad. Ik probeer het echter zo goed mogelijk in te vullen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!