Sneijder: Het was bijna onmogelijk

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 juli, 2010 | Gepost om 22:32 uur | 445 keer bekeken
Volgens matchwinnaar Wesely Sneijder is het bijna onmogelijk wat het Nederlands elftal heeft gepresteerd.

“In de rust hebben we elkaar aangekeken en afgesproken er in de tweede helft volle bak tegen aan te gaan. Nu gaan we genieten en daarna pakken we de focus weer op”, aldus Sneijder. “We hebben tegen elkaar gezegd: dit kunnen onze laatste 45 minuten bij het WK zijn. Laten we alles geven. En dat hebben we gedaan.”

De eerste treffer van Oranje viel na een vrije trap van Sneijder. “Ik probeerde de bal zo dicht mogelijk bij de keeper te draaien en dat lukte, het geluk was dat hij eronder door ging. Bij het tweede doelpunt stond ik helemaal vrij en hoefde ik de bal er alleen maar in te koppen. Dit is fantastisch, we horen bij de laatste vier van de wereld.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Sneijder: Het was bijna onmogelijk”

  1. Anoniem op 5th juli, 2010 4:29 pm

    Fantastisch!!!!! Sneijder Robben Kuyt van Persie!! echt te gek!!

Geef jouw mening over dit artikel!