Sneijder: Schande voor de sport

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 juli, 2010 | Gepost om 8:08 uur | 558 keer bekeken
“Het is een schande voor de sport”, vond Wesley Sneijder na afloop van de verloren WK-finale tegen Spanje (0-1 na verlenging). Daarmee doelde de vedette van Oranje op drie situaties. “Iniesta moest rood hebben voor natrappen, het was een zuivere corner en aan de goal van Spanje ging buitenspel vooraf”, legde hij uit. “In één minuut wordt de wedstrijd op die manier beslist.”

Toch wilde Sneijder scheidsrechter Howard Webb ook weer niet helemaal de schuld geven. “We hebben zelf de beste kansen gehad”, vervolgde de middenvelder van Internazionale. “Robben kan de 1-0 maken en misschien daarna de 2-0 en dan word je gewoon terecht wereldkampioen. Maar dat gebeurde niet en zo is sport nu eenmaal.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!