Sneijder: We hebben nog wat recht te zetten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 7 juli, 2010 | Gepost om 8:22 uur | 245 keer bekeken
Wesley Sneijder werd dinsdag na de halve finale tussen Nederland en Uruguay (3-2) opnieuw uitgeroepen tot de man van de wedstrijd. Het was de vierde keer alweer dat de middenvelder van Internazionale dit op het WK in Zuid-Afrika overkomt.

Zodoende kreeg het goudhaantje van Oranje zijn vierde bijbehorende trommeltje uitgereikt. “Hoeveel trommeltjes ik mag invoeren? Volgens mij vijf”, vertelde Sneijder lachend aan De Telegraaf. “Dat komt dus mooi uit voor zondag.” De middenvelder van Oranje maakte de 2-1. Dat was zijn vijfde WK-treffer. Daarmee is hij topscorer met de Spanjaard David Villa.

“Ik kan in ieder geval een concert beginnen”, doelde de Oranje-international op zijn aantal trommeltjes. Zondag wacht Duitsland of Spanje. “Tegen Duitsland hebben we geloof ik nog iets recht te zetten”, besloot de Utrechtenaar. “Laten we in de finale dan maar tegen de Duitsers spelen.”

 


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!