Spanje de favoriet bij bookmakers

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juli, 2010 | Gepost om 16:49 uur | 33 keer bekeken
Volgens de bookmakers is het duidelijk: Spanje mag zich na aanstaande zondag de nieuwe wereldkampioen noemen. Dat blijkt onder meer uit de odds die Unibet toekent aan de finale die zondag in Johannesburg wordt gespeeld.

Mensen die hun geld inzetten op een winst (na negentig minuten) van Oranje kunnen hierdoor 3.70 keer hun inleg terug verdienen. Wanneer Spanje er na 90 minuten met de winst vandoor gaat krijg je 2.05 maal je inleg terug.

Ook kan het interessant zijn om op de juiste scores in te zetten. Wanneer Nederland met 2-0 weet te winnen van Spanje ontvang je namelijk achttien keer je inleg. Unibet biedt overigens nog tal van mogelijkheden om weddenschappen af te sluiten op, maar ook tijdens, de finale doormiddels van het ‘Live wedden’ systeem. Hiermee kun je tijdens een wedstrijd nog inzetten op veel leuke weddenschappen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!